Shrek musical

Du kan desværre ikke længere se Shrek musical i DanmarkBEMÆRK: Shrek musical’en bliver ikke længere opført i Danmark!

Shrek-filmene har været et hit i hele verden, og i Danmark har vi taget ekstra godt imod den grønne trold, hans tro æsel-følgesvend og kampen om at få prinsesse Fiona. Efter at Shrek 1 blev sådan en stor succes valgte skaberne at fortsætte arbejdet med den grønne trold, og det er i alt blevet til fire film hvor Shrek er ude på eventyr.

I 2012 kom det frem i medierne, at vi herhjemme kunne vi glæde os over en dansk musical version af den populære Shrek-animation med bl.a. Niels Olsen, Martin Brygmann, Szhirly, Maria Lucia og Silas Holst blandt skuespillerne. Før da havde musicalen kun været spillet på Broadway og Westend i London, grundet rettigheder fra producenterne Dreamworks. Men det lykkedes altså nogle danskere at få rettigheder til at spille musicalen herhjemme, til stor glæde for Shrek-elskende danskere i alle aldre.

Desværre er Shrek musical’en ikke længere aktuel i Danmark, da den kun kørte på scenerne over 2 uger. Nu må du “nøjes” med at gense de fire hylende morsomme Shrek-film, som altid er et gensyn værd!

 


Vi kan altså ikke hjælpe dig med at finde et sted at se Shrek mucicalen, men vi kan hjælpe dig med at finde gode priser på en masse spændende ting på internettet – det er nemlig dét vi gør her på siden.

Du kan bl.a. finde gode priser på en ny cykelhjelm eller en ny cykelhjelm til børn, noget proteinpulver, en billig fodbold, nye fodboldstøvler eller noget helt andet – måske en gave til ham?. Eller måske skal du holde en fest, og kunne tænke dig at peppe den op med en ølbong eller nogle red cups? Eller måske nogle kondomer?