Hvad ønsker Mænd Sig? Her Er De Skarpeste Bud

Billede: Jumpstory

Vejen til at gøre en mand glad er hverken lang og kompliceret. Mænd kan faktisk være ganske simple og lige til - og det gælder også, når man skal gøre en mand glad med gaver og overraskelser.

Her får du et par insiderfif til, hvordan du kan gøre en mand glad og finde svaret på, hvad ønsker mænd sig. Benytter du disse fif - og kender du din mand, så går du næppe galt i byen.

Ønsker til mænd - Dette skal du gå efter

Alle mænd er forskellige, så det kræver alligevel lidt, at du kender din mand, før du kan ramme rigtigt. Men overordnet set handler det om, at du booster hans selvværd, taler til det lille barn i ham - eller tænker frækt.

1 - Boost hans selvværd

Giv ham noget, som giver ham status, booster hans selvværd eller bare generelt understøtter og anerkender hans personlighed. Dermed viser du, at du elsker ham for den, som han er, samtidig med at du giver ham mulighed for at prale overfor vennerne.

2 - Tal til det lille barn i ham

Mænd elsker legetøj - også når de bliver voksne. Her er det dog ikke actionfigurere eller legetøjspistoler men derimod gadgets så som biler, elektronik eller måske noget til en nørdet hobby, hvor han for eksempel samler på et eller andet eller spiller noget. Uanset hvad du vælger her, så skal du være lige så meget eller måske endda mere nørdet omkring detaljerne, som din mand er det. Er du det, så er det også en gave, som tager kegler!

3 - Tænk frækt

Vejen til en mands hjerte kan måske være via hans mave, men vejen til en lykkelig mand går på mange måder via en genstand lidt længere sydpå end maven. Tænk frækt, overrask ham og få hans fantasier til at gå i opfylde. Mænds selvværd hænger unægteligt sammen med hvor attraktive de føler sig rent seksuelt.

Hvis du tænker i retning af disse tre kategorier, når du skal finde ud af, hvad mænd ønsker sig, så går du næppe galt i byen.

Tak for støtten

Vi takker avXperten og deres smarte mobil aircondition for støtten til dette indlæg. På de varme dage må det siges at aircondition er blevet utrolig eftertragetede og hos avXperten finder du et stort udvalg af praktiske aircondition anlæg. 

Relaterede Indlæg