Verdens Dyreste Motorcykel

Billede: TimHill / Pixabay

Verdens dyreste motorcykel er den såkaldte "Bucherer Edition Harley Davidson" og ligger på den forkerte side af 10 millioner.

Motorcyklen er lavet i et samarbejde mellem den schweiziske ur fabrikant Bucherer og Customshoppen Bundnerbike, og har forvandlet en Harley Davidson Softail slim S til et sandt mesterværk.

Flere af delene på motorcyklen er i guld og sølv, derudover er der hele 360 diamanter påsat på motorcyklen.

Dog er det ikke den dyreste solgte motorcykel. 

Det er nemlig en Vincent Black Lightning fra 1951 der blev solgt for intet mindre end 5.559.995,- danske kroner, på en auktion i Las Vegas. Det er dog heller ikke en hvilken som helt motorcykel, den er én af kun 33 produceret modeller bygget på Stevenage fabrikken i England, der er kun 19 eksemplar tilbage.

Alt på denne motorcykel er originalt og urestaureret, og imponerende nok starter og kører den stadig. I sine gamle dage levede den som baneracer i Australien, og har blandet andet taget den Australske hastighedsrekort i 1953, da ejeren Jack Ehret kørte 228 km/t på et øde stykke vej i New South Wales. 

Det er svært at forestille sig at denne rekord pris bliver slået lige foreløbigt, så skulle det da lige være den første model af de 33 produceret Vincent motorcykler. 

Dette tekstindhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og shoppe Lulu.

Relaterede Indlæg