Mandetur Til Prag - Hvad Skal MAND Lave I Prag ;)

Billede: Billede af Leonhard Niederwimmer fra Pixabay

i denne artikel kan jeg kort komme ind på, hvad man kan begive sig ud i, på en mandetur til prag. det er klart der er nogle ting du kan tage ud og se, som måske er meget flotte seværdigheder, og sidste gang jeg selv var i prag, tog satte vi en dag af til at gå det hele rundt og kigge. - man kan faktisk gå til næsten alt.

Når det så er sagt så er der kun en håndfuld ting, som er ABSOLUT must i prag, på mandetur.

#1 Du skal på Pivovar - Pivovar er tjekkisk og betyder bryggeri, men mange bryggerier er faktisk også en bar på samme tid.

Vi er måske kendt for at lave gode øl i Danmark, men det var altså tjekkerne der opfandt pilsneren, og en pilsner prag er satme bare god. Vi fandt en pivovar på en båd, der lå 1 km gå tur fra centrum. Den var meget mindre crowded end mange af de andre steder og her kostedet en øl kun crirka 15kr hvor inde i byen, koster den hurtigt det samme som mange steder i danmark.

#2 Du skal ud og skyde - Tjekkiet har nogle regler der gør at du simpelthen bare kan komme ud og skyde.

Vi skød med AK47, UMP, .357 revovler og shotguns, vi havde faktisk bestil hele pakken, så vi kunne have skudt med Dragonov sniper rifle og jeg ved ikke hvad. Men der en regel, som vi ikke vidste, og det var at i tjekkiet SKAL alt skyderi stoppe kl 17.00

og vi kom sent igang, fordi der var nogle fatsvage - ja sorry- men fatsvage kinesere foran os, som ikke forstod en skid af sikkerhedsinstrukser eller noget.

Vi følte os meget trygge ellers.

Derudover så er der en masse ting inde i byen, som ølmuseer og jeg kunne gode lide hamleys legetøjsbutikken , men der er det jo forskelligt hvad man er til.

Tag skydnignen først på dagen, du må IKKE skyde, hvis du er tilnærmelsesvis beruset.

Tak for støtten

Vi takker til slut avXperten for deres støtte til dette indlæg. AvXpertens webshop indeholder alt det bedste fra elektronikkens verden, heriblandt sjove gadgets som walkie talkies, segboards, bluetooth headsets og meget mere. 

Relaterede Indlæg