Hvad Er Forskellen På Eau De Toilette Og Parfume?

Billede: Jumpstory

Her er et punkt, hvor rigtig mange mænd igennem årene er gået rigtig galt i byen, for eau de toilette og eau de parfume er faktisk slet ikke det samme - selvom det kan virke sådan for mange mænd.

De to produkter har nemlig hver deres kendetegn, som måske ikke er så markante, hvis man tænker, at parfume bare er parfume. Men lær at kende forskellen på eau de toilette og parfume her, hvor de bliver skåret ud og forklaret.

Forskellen på eau de toilette og parfume

Det kan være svært at kende forskel på eau de toilette og eau de parfume, men der er faktisk flere forskelle, end hvad man lige går og regner med. 

Indholdet af duftolier er en væsentlig forskel på eau de toilette og parfume. Disse kaldes også for aromatiske forbindelser. Her ligger gennemsnittet i en eau de toilette typisk på 10%, mens den for en eau de parfum ligger på 15%. Er du oppe i en ren parfume, så ligger den i gennemsnit på 20%.

Du får dermed en mere kraftig duft med eau de parfum og ren parfume, end du gør med en eau de toilette. Det gør også, at effekten af en eau de parfum har en længere holdbarhed, end du vil opleve ved en eau de toilette.

Parfumeindholdet i de to produkter afspejler sig også i prisniveauet. Eau de parfum og især ren parfume er væsentligt dyrere end eau de toilette. Skal du derfor forkæle din partner, så er en eau de parfume god til hverdagsbrug, mens en parfume er bedre til fint brug og særlige lejligheder.

Tak for støtten

Til sidst siger vi tak til avXperten for deres støtte her til indlægget. Find en række smarte powerbanks eller måske et nyt computerkabel på deres enorme webshop, som indeholder tusindvis af fede elektronik produkter.

Relaterede Indlæg