Hvad Betyder Regular Fit

Billede: Canva.com

Det bliver hele tiden nemmere og nemmere at shoppe, og der findes også en masse brugbare størrelsesguides, når du skal købe tøj online. En medium er dog ikke bare en medium, og der er også stor forskel på, hvordan tøjet sidder på dig alt efter, hvilket fit du vælger.

Hvad betyder regular fit? Regular fit er den traditionelle størrelse til herretøj, hvor det sidder mere løst end eksempelvis slim fit. Regular fit er dog stadig kropsnær, og hvis man vil have meget løstsiddende tøj, så skal man kigge efter comfort fit. Regular fit betyder, at pasformen er lige imellem slim- og comfort fit, så det passer til de fleste.

Skal du have nye skjorter eller bukser? Det er oftest her, at man støder på slim fit, regular fit og comfort fit. I hvert fald når man handler herretøj. Det er meget individuelt, hvordan vores kroppe er bygget og formet, og derfor er der også stor forskel på, hvad man foretrækker.

Mange synes ikke, at slim fit er behagelig fordi det sidder så tæt. Slim fit bliver dog oftest lavet i materiale med stretch, hvilket vil sige at tøjet er med stræk. Det kan derfor godt være meget mere komfortabelt end det umiddelbart ser ud.

Er du i tvivl om, hvad slim fit er? Så kan du læse mere om, hvad det betyder i vores artikel herom: Hvad Betyder Slim Fit? Det Er Ikke Kun Tætsiddende Bukser

Regular fit er ikke helt det samme som classic fit eller relaxed fit. Hvis du skal vælge et bestemt fit til dit jakkesæt, kan du sagtens vælge regular fit, uden at det virker uprofessionelt og ikke sidder godt til.

Regular fit anbefales oftest at bruge, hvis du er muskuløs, så du kan bære et regular fit uden at det virker alt for løst. Slim fit er mere ideel til en kropstype, som har en smal talje og som er meget tynde.

Som altid, så er det selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du vælger, at dit tøj skal sidde på dig. Regular fit er ofte rimelig nem at forholde sig til i størrelsesguides, hvorimod slim fit kan variere mere i størrelserne.

Dette kan skyldes, hvilket produktion slim fit er blevet produceret i, og vi har ofte oplevet, at selvom du køber den samme skjorte fra den samme producent i samme størrelse, så er størrelserne ikke ens. Dette kan være en skam og en jungle at finde ud af, især når man shopper online.


Det er dog også sjældent, at man gider til at prøve en skjorte på i butikken, som man allerede har, men det kan altså være en god idé, da man ikke altid kan stole 100% på størrelserne.

Vi håber, at du blev lidt klogere på, hvad regular fit betyder. Tak fordi du læste med.

Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et tak til Net2Kompagniet, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Net2Kompagniet er en forhandler af billige vinduer og døre i høj kvalitet. Mangler du et par nye dannebrogsvinduer, bondehusvinduer eller andre former for vinduer og døre, så giv deres hjemmeside et visit.

Relaterede Indlæg