Hvad Betyder Slim Fit? Det Er Ikke Kun Tætsiddende Bukser

Billede: Jumpstory

Har du været ude at shoppe nyt tøj, og stødt på udtrykket slim fit? Det kan være, at du bare har hørt det i daglig tale og tænk, hvad er det mon for noget. Bare rolig. Hos Pricey giver vi svar på spørgsmål.

Skal du ud at smigre kroppen lidt? Så giver slim fit altså et lækkert og tætsiddende look, og det er ofte mere behageligt at gå i slim fit.

Hvad betyder slim fit? Slim fit er tøj, der sidder tæt og fremhæver dine kropsformer. Mange tror, at det kun er slim fit jeans man kan få, men der laves slim fit til mange beklødningsgenstande. Du kan blandt andet få slim fit skjorter, og det betyder blot, at tøjet former sig mere efter din krop.

Slim fit bliver også kaldt for slimline. Mange jakkesæt er også begyndt at blive lavet med slim fit, og man ser derfor mange tætsiddende jakkesæt modsat de glade 90’ere.

Hvis du eksempelvis har fulgt med i dokumentaren The Last Dance, hvor man følger Michael Jordan og Chicago Bulls, kan man se, at der er sket meget med jakkesæt moden siden da.

Før i tiden brugte man meget mere løstsiddende bukser og jakker, men nu bliver der altså lavet jakkesæt, som passer meget bedre til de forskellige kropstyper.

Slim fit bliver også sammenlignet med skinny jeans, der også pludselig kom på mode. Skinny jeans er bukser, der sidder helt tætte om anklerne.

Hvad er regular fit?

Hvis du vil have lidt mere løstsiddende tøj, skal du blot gå efter et regular fit. Det er stadig tøj der sidder godt, men her er tøjet ikke helt så tætsiddende, og det er nødvendigvis ikke lavet for at fremvise dine former.

Nogle kalder også regular fit for classic fit, og det er stadig det mest almindelige, når det kommer til tøj og pasformer. Slim fit er dog blevet mere og mere populært, og det kan godt overraske i ny og næ, når man lige prøver en slim fit for første gang.

Det er meget forskelligt, om man bedst kan lide det ene eller det andet. Det gælder både i forhold til udseende og komfort.

Relaterede Indlæg