Hvad Tjener En Youtuber? Sådan Tjener Du Penge På Youtube

Billede: Pixabay

Medierne er fulde af historier om youtubere, der har tjent kassen på at lave videoer og uploade dem på den populære streamingtjeneste. Men hvad tjener en youtuber?

Læs med her og se, hvad du kan tjene på at lave videoer på Youtube og se, hvordan du tjener penge på det.

Så meget tjener en youtuber

Bid mærke i disse ord: content is king! For hvis du vil tjene penge på at være youtuber, så kræver det, at du laver indhold, der bliver set og får mange visninger - som i rigtig mange visninger.

I 2019 hørte vi om den dengang blot otteårige dreng Ryan Kaji, som tjente 26 millioner dollars på Youtube-videoer, hvor han prøver legetøj. Ifølge Forbes, er den lille dreng den højest betalte youtuber i verden, så på spørgsmålet "hvad tjener en youtuber?" vil svaret være: mellem nul og 173.000.000 millioner kroner.

De fleste kommer dog ikke derop, men lidt kan vel også gøre det?

For at du kan tjene penge på Youtube-videoer, skal seeren se minimum 30 sekunder af reklamen eller klikke på den viste reklame. 

Det kan derfor være svært at omsætte konkrete visningstal til en bestemt indtjening, da dine indtjeningsmuligheder afhænger af, om dine seere ser reklamerne - og gerne klikker på dem.

Rent statistisk så er der der dog større chance for flere reklamevisninger og klik, jo flere visninger du har af dine videoer, så selvom det kan være svært at lave en direkte formel for din indtjening, så er der dog et sammenhæng mellem et højt antal visninger og din indtjening.

Inden du begynder at bombardere Youtube med dine videoer, så skal du vide, at du skal have minimum 1.000 abonnenter og have 4.000 timers visninger af dine videoer, før du begynder at få udbetalt penge via Youtubes partnerprogram. Efter det, så skal du minimum have optjent 100 dollars, før der kommer en udbetaling.

Tak til Illums Bolighus

Vi takker til sidst Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Illums Bolighus tilbyder en af de størtste udvalg af kendte møbelmærker som fx en Erik Jørgensen Stol eller andre kendte stole som svanen, myren eller y-stolen.

Relaterede Indlæg