Hvad Betyder Comfort Fit? Sådan Er Pasformen For Comfort Fit

Billede: Jumpstory

Det er ikke længere nok at se på størrelsen, når du skal finde nyt tøj. For en medium eller en large er ikke længere det samme, eller sidder på samme måde. Tøjet i dag er nemlig syet i flere forskellige pasformer, der afgør, hvordan tøjet sidder på din krop.

Blandt disse pasforme er comfort fit, men hvad betyder comfort fit - og hvordan sidder tøj med comfort fit som pasform på din krop?

Comfort fit - Dit løstsiddende tøj

Det ligger lidt i navnet - comfort fit. Comfort fit er tøj, der sidder løst og ikke lige så kropsnært, som de andre pasformer gør det.

Du er dog ikke ude i "baggy" eller posede tøj, der ser ud til at være alt for stort til dig, men derimod tøj der sidder rigtigt - bare ikke kropsnært.

Comfort fit minder mest om regular fit - altså den klassiske pasform, men er mere løstsiddende i forhold til regular fit.

Comfort fit er på mange måder en modsætning til slim fit, der sidder tæt og kropsnært. Mens slim fit kan se rigtigt godt ud på veltrænede eller tynde mennesker, så kan det hurtigt få dit look til at se meget skidt ud, hvis du har lidt for meget på sidebenene eller en kropsbygning, der bare ikke passer til tøj med en slim fit pasform.

Du kan derudover også finde pasformer som custom fit, straight leg, boot cut og tapered leg. For de forskellige pasformer er det altid gældende, at de hver især har forskellige pasformer, der enten sidder mere til eller mere løst omkring bestemte dele af kroppen.

Tjek derfor altid hvilken pasform dit tøj har, når du køber det online. Hvis du vælger den rigtige pasform, minimerer du sandsynligheden for, at du skal sende det købte tøj retur.

Tak for støtten

Til sidst takker vi Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Find et stort udvalg af Erik Jørgensen Møbler, Royal Copenhagen porcelæn, Kitchenaid maskiner og utallige andre designvarer i Illums bolighus. 

Relaterede Indlæg