Hvad Kan Man Trække Fra I SKAT?

Billede: Pixabay

Du vil formentlig blive overrasket over at finde ud af, hvor mange ting man som virksomhed kan få fradrag for. Der er dog også rigtig mange regler for, hvornår og hvordan man kan trække tingene fra. Derfor er det altid en god ide at få hjælp til dette af en professionel.

Hvad kan man trække fra i skat? Som virksomhed kan man trække en masse ting fra i skat. Heriblandt kan man få fradrag for vareindkøb, inventar, maskiner, udgifter til revisor, udgifter til advokat, telefon, internet, husleje, el, varme, reparation af lokale og forsikringer. Dette er blot nogle af de ting, man som virksomhed kan trække fra i skat og dermed få fradrag for.

Man kan altså både få fradrag for udgifter i selve virksomheden, samt udgifter i forbindelse med arbejdet. Det er dog enormt vigtigt, at man som virksomhedsejer formår at skelne mellem virksomhedens udgifter og private udgifter.

Hvis du eksempelvis køber ting til dig selv gennem dit firma, som kun bruges til privat brug, så kan du ikke trække det fra og få fradrag. Er der derimod tale om noget, der udelukkende er til erhvervsmæssig brug, så kan man altså godt.

Du får fradragene ved skrive dem ind i dit årsregnskab, nærmere bestemt i det, man kalder for et oplysningsskema.

Relaterede Indlæg