Hvad Kan Trækkes Fra I SKAT?

Billede: Canva

Der er nogle ting, man kan trække fra i skat. Denne artikel vil primært fokusere på de ting, der går under kategorien arbejdstøj, faglitteratur, kurser med mere.

Disse ting kan du trække fra i SKAT

Arbejdsværelse i hjemmet

I meget særlige tilfælde er det muligt at trække udgifter fra til et arbejdsværelse i hjemmet. Dette kræver dog, at det ikke længere er muligt at bruge rummet i privat sammenhæng.

Kurser

Det er muligt at trække kurser fra, hvis det er med til at ajourføre din faglige uddannelse. Grund- eller videreuddannelse kan ikke trækkes fra i skat.

Telefon

Det er muligt at trække udgifter fra til samtaler, der er foretaget i en erhvervsmæssig sammenhæng, men er udført på privat telefon.

It-udstyr

Bruges IT-udstyret til erhverv, og ikke privat, så er det muligt at trække det fra i skat.

Faglitteratur

Har du brug for noget faglitteratur for at udføre dit arbejde, så kan du trække det fra i skat. Du kan dog ikke trække populærvidenskabelige værker fra.

Tøj og mad

Skal du eksempelvis købe en uniform til dit arbejde, kan det være muligt at trække det fra. Dog gælder dette ikke dresscodes, der kræver pæne skjorter og lignende.

Repræsentation

Langt de fleste kan ikke trække udgifter til repræsentation fra. Dog kan du muligvis trække det fra, hvis du eksempelvis arbejder på provision, og repræsentationsudgifter har indvirkning på din løn.

Tak for hjælpen
Tak for støtten, Mondo Kaos. Hos Mondo Kaos kan du finde de flotteste Cocktailkjoler.

Relaterede Indlæg