Mande Drinks - Når Du Har Hår På Brystet

Billede: Jumpstory

Glem alt om hvad du har læst i M! om mandlige drinks. Det kan godt være, at nogle drinks kan være stærke, men når der er tilsat frugter eller ord som daiquirie indgår, så er det altså bare ikke en mandelig drink! Basta!

Vi ser her på mande drinks, som er et must drink i baren, hvis du vel at mærke er en rigtig mand.

Mande drinks - Disse skal du holde dig til

Først og fremmest så går du aldrig galt med en øl. Den er klassisk og tidsløs - men hold igen med dem, hvis du stadig vil virke lidt sofistikeret og ikke blot som en fulderik.

Old fashioned er et af de stærke bud for dig, der gerne vil udstråle lidt ekstra maskulinitet, men ikke helt kan klare en ren whisky. Lidt sukker, lidt bitter og lidt danskvand gør den nemmere at få til at glide ned, samtidig med at glasset og drinkens look lige viser lidt af den maskulinitet, som en rigtig mande drink skal gøre.

Gin og tonic er måske ikke verdens mest fancy drink, men den er klassisk og lige til. Og så bliver den ikke serveret med en paraply eller alverdens frugtstykker, så den ligner en smoothie.

Er du træt af lakridsshots eller shots der smager af slik? Så er The Four Horsemen shot'et for dig, når du sammen med gutterne skal finde ud af, hvem der er last man standing. Her blandes Jim Beam, Jack Daniels, Johnnie Walker og Jose Curvo sammen i et shotglas, som selvfølgelig bundes. Gør dig selv den tjeneste, at de i det mindste er kolde, når du hælder dem ned - det hjælper lidt på det, for blandingen af bourbon, whisky og tequila rammer hårdt!

Tak for støtten

Tak til advokathuset bredgade for deres støtte til dette indlæg. Hvis du mangler en erfaren bobestyrer så er advokathuset bredgade et oplagt valg. 

Relaterede Indlæg